برگزاری اولین جلسه دفاع مجازی در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۸ کد : ۶۲۱ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۳۸
به دنبال تعطیلی مراکز آموزش عالی به خاطر شیوع ویروس کرونا، و در پی آن فراهم شدن بستر فعالیت های مجازی ، اولین جلسه دفاع آنلاین در دانشکده علوم دریایی و اقیانوسی برگزار گردید.
برگزاری اولین جلسه دفاع مجازی در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

با توجه به فراهم آمدن شرایط دفاع مجازی از پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکتری ، روز دوشنبه هفته جاری، خانم مهسا سپهوند، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته شیمی دریا به عنوان اولین دانشجوی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر بصورت آنلاین و از طریق سامانه مجازی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود تحت عنوان سنتز، تعیین خواص و کاربرد نانو ذرات طلا با استفاده از  عصاره خیار دریایی با راهنمایی  آقای دکتر فؤاد بوعذار و با حضور مجازی استاد مشاور  آقای دکتر محمد حسین سیاحی عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور اهواز و داوران  آقایان دکتر کمال غانمی و دکتر یدا... نیک پور و همچنین ناظرمحترم  تحصیلات تکمیلی سرکار خانم دکتر سهیلا مطرودی برگزار گردید.

نظر شما :